Fietsen verkoop

Koeleman Barchem biedt een breed assortiment fietsen aan. Niet alleen in de verkoop maar ook in de verhuur.

Fietsmerken

Gevoerde merken zijn: Sparta, Union, Giant en Gazelle. Voor de kinderfietsen zijn er de gerenommeerde merken: Maxwell, Loekie, Max 2-bike en Rodex.

Voor zowel tour- als sport fietsen kunt u bij ons terecht.

Tevens in het assortiment Lintech lage instap fietsen. Voor personen die moeite hebben met op- en afstappen is deze fiets een uitkomst. Slechts 18 cm. instaphoogte. Verkrijgbaar in diverse rem en versnellingsuitvoeringen.

Ook voor driewielers bent u bij ons aan het juiste adres. Met deze producten komen wij graag bij u thuis een demonstratie geven. Of komt u eens langs voor een vrijblijvende proefrit.

Fietsen met een hulpmotor

In de serie fietsen met hulpmotor bieden wij u het merk Sachs aan. Hierin bieden wij modellen aan met electrische hulpmotor. Deze fietsen geven u als het ware een zetje in de rug tijdens het fietsen. Zij zijn zeer comfortabel uitgevoerd met: verende voorvork en verende zadelpen.

Ook uit voorraad leverbaar de Saxonette met benzine hulpmotor. Deze heeft een electrische start zodat u tijdens het fietsen de motor kunt activeren.

Fietsenverhuur

De verhuur afdeling geeft u een keuze uit: fietsen met terugtraprem. handrem en versnellingen, tandems, ATB’s en kinderfietsen.

Ieder jaar wordt er een partij nieuwe fietsen in de verhuur gestart. Na het verhuurseizoen worden deze fietsen te koop aangeboden.

Contact informatie
Borculoseweg 3
7244 AR Barchem
0573-441258
Heeft u vragen of opmerkingen
Neem contact op via 0573-441258 of via het contactformulier.