Voor bedrijven

Koeleman Barchem is ook de ideale partner voor bedrijven. Niet alleen leveren wij diverse handgereedschappen, wij verzorgen ook nog eens het onderhoud, de reparaties en de NEN 3140 keuringen.

Keuringen

Deze NEN 3140 keuringen zijn verplicht voor ieder bedrijf dat werknemers in dienst heeft. Deze jaarlijkse keuring wordt door de Arbo-dienst gecontroleerd of hij ook daadwerkelijk door u jaarlijks wordt uitgevoerd. De keuring bestaat uit een visuele en technische controle. Hierbij wordt het te keuren apparaat aangesloten op een testkast die controleert of de aardleiding werkt. Ook meet hij de verbruikswaarden van de machine. Zouden deze hoger liggen dan het type plaatje aangeeft dan duidt dit op een interne storing. De eventuele reparaties aan het apparaat kunnen uiteraard ook door ons worden verzorgd zodat het apparaat alsnog goedgekeurd wordt.

Koeleman Barchem is heel flexibel in het uitvoeren van deze keuringen. Het kan bij u op het bedrijf maar ook bij ons in de werkplaats. De tarieven zijn zeer concurrerend en ook op zaterdag keuren behoort tot de mogelijkheden. Dit uiteraard tegen het zelfde tarief als door de week.

Keuring van gereedschappen

De gekeurde apparaten worden voorzien van een keuringssticker met daarop de datum waarop herkeurd dient te worden. Alle keuringsrapporten worden u in een map aangeboden, zodat u, bij een eventuele controle van de arbeidsinspectie, alles bij elkaar kunt overhandigen.

Enkele voorbeelden van machines die door ons gekeurd kunnen worden zijn; betonmolen, boormachine, kango of een haakseslijper.

Verhuur gereedschap

Ook de verhuur van machines en gereedschappen is voor een bedrijf zeer aantrekkelijk. Heeft u een klus waar u eenmalig een machine voor nodig heeft dan is kopen natuurlijk een mogelijkheid, maar huren is veel voordeliger. U krijgt altijd goed onderhouden en gekeurd gereedschap mee zodat de werknemers snel en efficiënt kunnen werken.

Interesse?

Heeft u interesse in de keuringsdiensten van Koeleman Barchem? Neem telefonisch contact op via 0573-441258 of vul het contactformulier in.

Contact informatie
Borculoseweg 3
7244 AR Barchem
0573-441258
Heeft u vragen of opmerkingen
Neem contact op via 0573-441258 of via het contactformulier.